Producten

Over Bes Beauty & Science; het Italiaanse kappersmerk

BES BEAUTY&SCIENCE is een professioneel Italiaans kappersmerk gekenmerkt door een serie specifieke producten die ieder inspelen op de behoefte van de haarspecialist en hun klant. De kappersproducten zijn ontwikkeld door het gebruik van de meest vooruitstrevende technologieën en zeer strenge selectie van ingrediënten.
B – Beauty
Bijzonder mooi in overeenstemming met een goed gevoel.
E – Exclusive
Een ervaring waar uw klant heerlijk van genieten kan. Exclusive staat ook voor exclusiviteit, omdat u er op kunt vertrouwen dat het product enkel bij de professionele kapper en groothandel verkrijgbaar is. Dit biedt u onderscheiding ten opzichte van uw concullega.
S – Science
Vakbekwaamheid en wetenschap komen samen om het beste product voor u klaar te creeëren. Zo biedt Bes Haircare u al jaren lang 100% grijsdekking met een laag ammoniak gehalte, waardoor de kans op allergische reacties minimaal is.

Colour Lock

Colour Lock is een sulfaatvrij systeem met pH-zuren en sulfaat vrij.

Het bestaat uit een serie producten die specifiek voor en na een professionele kleuring worden gebruikt. Het pH gehalte voor normaal haar schommelt tussen 4.5 en 5.5 pH, met dit gehalte is het haar glanzend en gezond. Tijdens de kleuring kunnen de pH waarden stijgen van 9.0 tot 9.5 pH.

Sulfaat houdende shampoos en klassieke behandelingsproducten zijn niet in staat om de fysiologische waarden van de opperhuid te stabiliseren. Colour Lock  bezit een evenwichtig pH zuur, neutraliseert eventuele sporen van alkaline resten. Het sluit de schubben van de opperhuid en garandeert een langere houdbaarheid van de kleuring.

special effects 

is een professionele lijn die zich toelegt op het modelleren in verschillen van haarvormen evenals  de vernieuwende natuurlijke glans gecreëerd door de Bes artistic team. Het is samengesteld uit een reeks producten met een hoog rendement, wat maximale vrijheid overlaat voor professionele creativiteit.

Hi-Fi kleuring

deze kleur bestaat uit een laag percentage van amonia en heeft een natuurlijken stof bijenwas in het verwerkt zitten waar door de glans en gezonde haren weer gevoed worden, daar door is de kleuring minder schadelijk voor u haar.

permanent service

de profecionelen salonbehandeling, permanenten of omvorming is een aanzienlijk groot deel van het totaal aanbod  van een profecionelen salon.

door langdurig en accuraat onderzoek, zijn de Bes permanenten op 2 belangrijke punten verbetred: een aangenamere geur door het gebruik van nieuwe aromá’s en een geoptimaliseerde bescherming van de haarstructuur door het gebruik van nieuwe ingrediënten.

professional Hairfashion

zijn shampoo’s die zonder silicon, petrolatum, synthetishe kleurstoffen.
daar voor in de plaats zijn natuurlijke gond stoffen gebruikt om de shampoo’s te ontwikkelen